Brugt bil til salg hos privat bilforhandler​

Går du i tanker om at købe en brugt bil, så er du kommet til det rette sted. Sejer Jensen Automobiler er dit lokale valg i Egå, Aarhus, Risskov og hele Midtjylland, men du er naturligvis også velkommen, hvis du bor andre steder i landet.

Hos os finder du brugte biler i alle prisklasser. Er det f.eks. en brugt BMW, du drømmer om, kan vi også klare dét. Vi opdaterer løbende vores side med de brugte biler, så slå til, når der kommer et tilbud, du ikke kan sige nej til.

Brugt BMW, Audi og Mercedes sælges hos os

Sejer Jensen Automobiler er ikke nye i branchen. Tværtimod har vi mere end 60 års erfaring. Virksomheden blev etableret i 1956 i Aarhus, og fra kun at sælge og reparere Citroën har vi i dag skiftet retning og har 50 nyere premium-biler på lager til omgående levering. Vores primære mærker er brugte BMW, Audi og Mercedes, og vi har brugte biler med og uden automatgear.

Ud over at være eksperter i at sælge brugte biler, reparerer vi også så godt som alle bilmærker – inden for mere eller mindre alle typer reparationer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af din bil også. Vi lever af tilfredse kunder, og det er vigtigt for os, at dit bilkøb føles trygt. Derfor yder vi altid seks måneders 100% garanti på din nye brugte bil.

​​

Bilforhandler tilbyder salg af brugt bil

Når du køber din nye brugte bil hos os, sørger vi for, at du får den til en god pris. Vi kan også i flere tilfælde tilbyde at tage din brugte bil i bytte. Kontakt os for at høre mere om byttepris og vores udvalg af brugte biler – ganske uforpligtende, naturligvis.

Vi hjælper gerne med at vælge den helt rigtige finansiering til din nye bil. Santander, der er en af verdens største og mest pålidelige banker, er vores samarbejdspartner. Derfor kan vi lige nu finansiere din nye bil fra kun 1,99% i rente. Du vælger selv, om du vil have finansieringen med eller uden udbetaling.

Kontakt os for et tilbud på en brugt bil

Du kan læse mere om finansiering af din nye bil her, eller du kan kontakte vores salgsafdeling og høre nærmere om, hvilke muligheder du har for at få finansieret din bil gennem os. Ring til os på telefon 86 22 23 11, eller send en mail på info@86222311.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Firma

Sejer Jensen Automobiler A/S

CVR: 29628343​

Kontakt

Telefon: 86 22 23 11

E-mail: ​info@86222311.dk

Vi støtter